top of page

Brlan / The Real People / LJFW / vabilo!

Srčno vabljeni na predstavitev novega nabora oblačil BRLAN / THE REAL PEOPLE!

Ljubljana Fashion Week / Ljubljanski grad / 30. marec ob 20:30

Spoznajte Prave Ljudi!

Antikolekcija The Real People / Pravi Ljudje govori o sproščenem načinu življenja, o ljudeh, ki živijo življenje vsak dan in ga sprejemajo takšnega, kot je. Svojo garderobo gradijo spontano, glede na razmere, v katere jih popelje življenje. Zato se v kolekciji materiali skoraj ne ponovijo. Kroji so večinoma geometrijski, enostavni, materiali in vzorci pa so pestri, saj svojo inspiracijo poiščejo v nomadskih ljudstvih sveta. Le-ti s svojim načinom bivanja in doživljanja sveta, ki je v sozvočju z naravo, oblikujejo svoja oblačila glede na tradicijo in naravne danosti.

Iz tega načina potegne oblikovalka vzporednice, ki ne sledijo zahodnjaškemu principu nastajanja kolekcij, ampak se gradi povsem nova, intuitivna, kombinatorika oblačil. Zato na prvo oko izgleda, kot da so oblačila nabrana z vseh vetrov. In tako tudi je. Namenoma. Poglejte v svojo omaro ... Koliko oblačil z istim vzorcem ali v istem materialu imate?

Oblikovalka uživa v kombinacijah, v katere klasično oko dolgo zre, da jih doume. In dovoli, da jih tipa in mečka. Moda naj bo taktilna, zabavna, naj preizprašuje ustaljene vrednote in principe, išče naj nove odgovore, vednar z veliko mero spoštovanja do materialov, krojenja in izdelave.

Pri projektu kot partnerji sodelujejo:

featured posts:

archive:

  • Instagram App Icon
  • Pinterest App Icon
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon
bottom of page